Uděláme si čistý kuřecí vývar z kosti a přidáme 1 kuřecí prso.
Po uvaření necháme kuřecí prso vychladnout a následně ji nakrájíme na malé kousíčky.
Kápneme trošku oleje do hrnce a přidáme nakrájenou jarní cibulku. Restujeme cibulku až do zlatova.
Do hrnce postupně přidáme kuřecí maso, Jidášovo ucho, houby shiitake. Směs osolíme a dochutíme rybí omáčkou.
K zahuštění polévky použijeme tapiokovou mouku (15g) smíchané s vodou (80ml). Pozor, mouka se hodně práší, tak do ní vodu lijte postupně. Míchejte, dokud tak nezůstanou žádné hrubky.
Kuřecí vývar přivedeme k varu a pomaloučku, za stálého míchání, přilijeme zahušťovací směs.
Přidáme směs masa a hub, vejce, někdy k zvýraznění barvy můžete přidat i kukuřici, a mícháme, dokud polévka nezahustí.
Jídlo je tak připraveno k servírování.