Go Back Email Link
+ servings
Ještě žádné hodnocení

Recept: Kimchi jjigae (Kimchi polévka)

Servings 4 porce
Prep Time 30 minut
Cook Time 30 minut

Instructions

  • Jarní cibulku nakrájíme diagonálně a cibuli na půlměsíčky.
  • V hrnci orestujeme na oleji vepřový bůček.
  • Jakmile má maso zlatavou barvu, přidáme do hrnce postupně kimchi, jarní cibulku, cibuli a česnek.
  • Dochutíme směsí cukru, chilli vloček, sójové omáčky a sezamového oleje.
  • Dolijeme rýžovou vodou, zakryjeme hrnec poklicí a začneme vařit na středně vysoké teplotě.
  • Po deseti minutách vývar promícháme a nahoru přidáme na plátky nakrájené tofu.
  • Hrnec zakryjeme a vaříme dalších 10–15 minut.
  • Podáváme s rýží.
Typ chodu: K rýži, Polévky, Tofu
Typ kuchyně: Korejská
Klíčové slovo: chilli, kimchi, tofu
QR Code linking back to recipe