Kurz vaření vietnamské kuchyně – Special Grill 11.7.2017

Obsah stránky

    Speciální kurz věnované grilováním JE TU! Naučíme se připravit:

    Legendární hanojské BÚN CHẢ
    Vietnamské špízy THỊT XIÊN NƯỚNG
    Nakládaná zelenina DƯA GÓP
    Jako bonus teď velmi oblíbený CHẢ LÁ LỐT (karbanátky zabalené do listu betelu)

    Budeme si povídat o tom, jak probíhá stolování ve Vietnamu, jak vypadá naše kultura a na závěr – co si uvaříte, to si taky sníte.
    Vaření trvá zhruba 3 hodiny. Pak si společně můžeme sednout na drink a povídat si o všech věcech týkajících se Vietnamu, které vás zajímají.

    Počet účastníků je omezen. Maximálně 10 osob na jeden kurz.
    Cena kurzu: 1600 Kč
    Místo konání: Food Incubator, Pekárenská 12, Brno.
    Čas konání: úterý 11. 7. 2017 v 17:30.
    V případě zájmu vyplňte formulář ZDE.

    Až je uhrazena platba, dostanete od nás voucher ke kurzu a můžeme se už jen těšit! ?
    Sledujte naši facebookovou událost ?
    ZaseRýže Tým 😉

    * Jmenuji se LONG TRAN , jsem Vietnamec a jsem spoluzakladatel Ô-Kén-Ka. Pod tímto názvem prezentujeme kvalitní vietnamskou kuchyni v takové podobě, v jaké jsme vyrůstali. Víc než polovinu života žiji v České republice, ale měl jsem štěstí, že v dětství jsem mohl prozkoumat gastro-kulturu ze severního Vietnamu. Když si řeknu, že jídlo v srdci Hanoje jsou skvělá, tak jídlo od mé matky jsou o dva stupně lepší. Postupem času, se o ní zajímám tím dál tím více a své poznatky bych se chtěl podílet i s Vámi. Prezentoval jsem svá jídla na různých festivalech a pokaždé mě potěšilo, když mi lidi sdělili, že měli možnost ochutnat mé jídlo. Snažím se, abych pokaždé přiblížil lidem odlišný pokrm, a zároveň, aby lidi nebyli pořád ve stereotypu.

    *Jmenuji se THUY NGUYEN, ale říkejte mi Twí (líp se to vyslovuje ;D). Jsem Vietnamka a studentka VUT Brno. Kromě studia ráda prezentuju vietnamskou kulturu lidem ve svém okolí. Miluji jak asijská, tak i evropská jídla. S gastro-kulturou jsem se poprvé seznámila při práci v restauraci Pavillon, kde vaří známý šéfkuchař Jan Kaplan, který je mimo jiné též milovníkem vietnamské kuchyně. Mám zkušenosti s gastronomií, miluji Vietnam… Teď to jen zkombinovat a je to! Díky ZaseRýže mohu teď svoji zemi představit více lidem, kteří mají stejné zájmy! Už se na Vás těším!

    Registrace již není možné

    Související články

    Ve středu 4. prosince se vánoční Tržnice Brno na Zelňáku promění v malou asijskou oázu...
    Přijďte na křest knihy „Víc než jen asijská kuchařka“ – večer plný chutí, příběhů a...
    Close
    Close