Kurz vaření vietnamské večeře

V tomto kurzu se naučíme dále zpracovávat, některé již známé, suroviny do nových pokrmů. Kurz je koncipovaný spíš do rychlých, všedních jídel, které stihnete uvařit během 30 min a které se jí společně s rýží. Jsou to:

Obsah stránky

    • omeleta s vepřovým masem (trứng tráng thịt),
    • smažené tofu plněné masem (đậu phụ nhồi thịt),
    • restované činské želení (cải xào).
    • Kromě třech výše zmíněných jídel se naučíme Bánh Gối (závin), který se dá jíst jako snack nebo jako předkrm při velké oslavě.

    Pořád platí: co si uvaříte, to si taky sníte a co nesníte, to si vezmete domů.
    Vaření trvá 3 hodiny. Pak si společně můžeme sednout na drink a povídat si o všech věcech týkajících se Vietnamu, které vás zajímají.
    Počet účastníků je omezen. Maximálně 10 osob na jeden kurz.
    Máte zájem o kurz vaření, sledujte naše budoucí termíny ZDE.
    Těšíme se! 🙂

    Související články

    Ve středu 4. prosince se vánoční Tržnice Brno na Zelňáku promění v malou asijskou oázu...
    Přijďte na křest knihy „Víc než jen asijská kuchařka“ – večer plný chutí, příběhů a...
    Close
    Close